Categories: NieuwsSim Only

Sim Only Vodafone aanbiedingen

Er zijn verschillende sim only vodafone aanbiedingen beschikbaar. Vodafone heeft 3 soorten sim only abonnementen in de aanbieding. Je kunt kiezen uit de volgende soorten:

  • Scherp
  • Smart
  • Red

Sim Only Vodafone Scherp

De sim only vodafone aanbieding scherp is een sim only voor de gebruiker die van alle voordelen wil genieten, maar let op zijn budget. Dit is namelijk de sim only die je moet hebben als je in Nederland bent. Deze aanbieding is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken namelijk: small, medium, large en extra large. Bij small en medium krijg je 200 sms en belminuten. Bij Large en Extra Large krijg je 300 sms en belminuten. Voor de internetbundels geldt het volgende small krijg je geen internet en bij de andere soorten krijg je bij medium 200 mb, large 500 mb en extra large 1 gb. Deze sim only is vooral geschikt als je regelmatig belt en weinig gebruik maakt van het mobiele internet.

Sim Only Vodafone Smart

Het smart abonnement is de aanbieding voor degene die zo nu en dan belt en ook zo nu en dan data gebruikt. Bij dit abonnement maak je gebruik van het 4g netwerk. Er zijn belbundels verkrijgbaar met 100 en 150 minuten. Er zijn internebundels van 200 mb en 500 mb. Bij beide internetbundels wordt op dit moment 500 mb extra aan toegevoegd. Meer over het smart abonnement vind je hier.

Sim Only Vodafone Red

Het Vodafone Red abonnement is het abonnement voor degene die echt alles uit zijn sim only wilt halen. Dit is het meest complete van de sim only vodafone aanbiedingen die er op dit moment beschikbaar is. Er zijn 3 verschillende soorten: Essential, Gewoon en Super. Alle drie abonnementen zijn uitgerust met ruime data en belbundels. Uiteraard maak je gebruik van de beste 4g plus netwerken die Vodafone tot haar beschikking heeft.

Bij het Essential pakket krijg je 300 belminuten, onbeperkt sms en 1 GB data per maand. Bij Gewoon krijg je onbeperkt bellen, onbeperkt sms en een databundel van 2GB. Bij Super krijg je onbeperkt bellen, onbeperkt sms en een databundel van 6 GB. Bij alle Red sim only abonnementen krijg je 1 GB extra data. Als je meer wilt weten over Vodafone red, kun je hier meer informatie vinden. 

Kortom de Vodafone Red sim only is één van de meest complete sim only vodafone aanbiedingen die er zijn.

Sim Only Vodafone aanbiedingen

Welk van de sim only vodafone aanbiedingen is het meest geschikt voor jou? Als je zo nu en dan belt en zo nu en dan het internet gebruikt is het Smart abonnement voor jou een goeie keus. Bel je alleen? Dan is het scherp abonnement jouw keuze. Wil je een compleet pakket met veel belminuten en data? Dan kies je voor het Red abonnement.

 

 

 

Sim Only Vodafone aanbiedingen
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Camera
User Review
5 (3 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)
Sim Only Vodafone aanbiedingen was last modified: augustus 26th, 2015 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

4 jaar ago