Categories: NieuwsSim Only

Sim Only T-Mobile aanbiedingen

Er zijn op dit moment twee soorten sim only T-Mobile aanbiedingen te krijgen. Dit zijn de basis sim en het stel samen en stel bij abonnement.

Basis Sim

De basis sim is de T-Mobile aanbieding voor degene die zo nu en dan belt en af en toe gebruik maakt van het mobiele internet. Je kunt kiezen hoeveel belminuten, sms en mb aan data je wilt. Dit kun je onafhankelijk van elkaar instellen. Zo kun je het abonnement kiezen dat bij je past. Er zijn geen speciale europa bundels bij deze sim only te verkrijgen. Als je dit wilt kun je beter kiezen voor stel samen en stel bij. Hier kun je meer informatie over de basis sim vinden.

Stel Samen en Stel Bij

Het stel samen en stel bij sim only is op dit moment de één van de meest complete sim only T-Mobile aanbiedingen die je kunt krijgen. Je kan met dit abonnement iedere maand bepalen hoeveel belminuten of mb’s aan data je wilt. Dit kun je zowel omhoog als omlaag bijstellen. Op deze manier heb je een abonnement dat altijd bij je behoefte aansluit. Dit abonnement is geschikt voor degene die regelmatig of veel belt of gebruik maakt van het mobiele internet. Ook is dit abonnement handig voor iemand die zo nu en dan buiten Nederland, maar wel in europa verblijft. Er zit namelijk een belbundel bij van 120 belminuten in de EU. Dit zit in de belbundel van 120 minuten of het onbeperkt bellen bundel.

Ook voor het mobiele internet is er bij deze sim only t-mobile aanbieding erg veel keus. Je kunt kiezen uit verschillende internetbundels van 500 mb tot en met 12 gb data in de maand. Dit internet werkt op het 4g of het 4g plus netwerk. Hiermee zijn maximum snelheden te behalen van maar liefst 120 mb. Meer informatie over stel samen en stel bij kun je hier vinden.

Sim Only T-Mobile aanbiedingen

Er zijn twee sim only T-Mobile aanbiedingen. De basis sim en het stel samen en stel bij. De basis sim is vooral geschikt voor mensen die zo nu en dan tot regelmatig bellen en internetten op hun mobiel. Maak je regelmatig of veel gebruik van je mobiel, dan is het stel samen en stel bij voor jouw heel geschikt.

Sim Only T-Mobile aanbiedingen
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Camera
User Review
5 (3 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)
Sim Only T-Mobile aanbiedingen was last modified: augustus 26th, 2015 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

4 jaar ago