Nieuws

Refurbished Smartphone

Tips om de kosten van je smartphone te verlagen

Een smartphone is over het algemeen behoorlijk duur, denk aan de kosten voor een los toestel of voor het abonnement wat je met een mobiele telefoon combineert. Heb je echter al eens gedacht aan een refurbished smartphone? Een refurbished smartphone valt enigszins te vergelijken met een tweedehands model van een particuliere verkoper, met het verschil dat een refurbished smartphone volledig is nagekeken door een erkende reparateur. Zo is de kans op een defect kort na de aanschaf van een refurbished smartphone zeer gering en is het mogelijk om te besparen op de kosten voor een smartphone.

Een refurbished smartphone kopen

Refurbished smartphones worden door verschillende aanbieders aangeboden, zowel online als in fysieke winkels. Wanneer je voor een refurbished smartphone kiest, heb je vaak de keuze uit de oudere modellen smartphones. Neem bijvoorbeeld een iPhone 5 of een Samsung Galaxy S5. Deze toestellen behoren niet tot de modernste modellen, maar bieden wel voldoende capaciteit om aan je wensen te voldoen. Denk aan een goede camera voor het maken van scherpe foto’s en video’s, voldoende intern geheugen om je mobiele telefoon ook als mediaspeler te kunnen gebruiken, een snelle processor voor het gebruik van meerdere apps tegelijkertijd, enzovoorts.

Let op: een refurbished smartphone is niet te kopen in combinatie met een abonnement. Je zal het toestel los moeten kopen, waarna je deze kunt combineren met een sim only abonnement.

Voordelen van refurbished smartphones

De voornaamste voordelen van een refurbished smartphone zijn de lage prijs van deze toestellen en het feit dat de refurbished smartphones voor de verkoop volledig zijn nagekeken op slijtage. Vaak wordt de accu van een refurbished smartphone standaard vervangen en wordt ook de binnenzijde van het toestel volledig gereinigd. Zo weet je zeker dat de smartphone nog een lange tijd mee zal gaan! Om de kwaliteit van refurbished smartphones te kunnen blijven garanderen biedt een groot deel van de aanbieders van refurbished smartphones een garantie van een of twee jaar aan bij een aanschaf van een dergelijk toestel.

Refurbished Smartphone was last modified: mei 24th, 2016 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

3 jaar ago