Wie zijn Telfort? Ook voor jouw Mobiel

Telfort

Telfort is een complete telecomprovider. Ze biedt diensten aan op het gebied van telefonie, internet en televisie. Dit doet ze voor zowel vaste lijnen als mobiele lijnen. Ze is onderdeel van de grootste telecomprovider van Nederland KPN. Telfort staat vooral bekend als de prijsvechter van KPN. Dit wil zeggen dat ze vooral de goedkopere producten verkoopt. Hier kort welke mogelijkheden er zijn voor mobiele abonnementen.

Mobiel van Telfort

Telfort biedt mobiele diensten aan in de vorm van simonly, prepaid en abonnementen met een toestel. Ze zegt dit te doen met zoveel mogelijk voordeel voor de klant. Er wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Zo heb je de mogelijkheid voor snel mobiel internet. Denk hieraan het snelle 4g+ netwerk. Dit heeft theoretische downloadsnelheid van 25mbit. Dit hangt sterk af van de dekking bij jouw in de buurt. Kijk hiervoor naar de dekkingskaart.

Sim Only

Met het sim only abonnement van Telfort heb je de keus uit verschillende soorten abonnementen. De goedkoopste is een 300 minuten belbundel zonder MB’s en een bundel met onbeperkt bellen en 5000 MB databundel. Allemaal op het 4G netwerk aangesloten. Bellen buiten de bundel kost 30 cent per minuut. Je kunt kiezen uit 1 of 2 jarige contracten. Na de gekozen looptijd van 12 of 24 maanden, blijf je hetzelfde maandelijks bedrag betalen per maand.

Prepaid

Er zijn ook mogelijkheden voor prepaid. Dit is vooral handig voor mensen die weinig gebruik maken van hun telefoon. Als je veel van je telefoon gebruik maakt is een sim only vaak voordeliger. Telfort heeft twee tarief plannen voor prepaid:

Prepaid Standaard en Prepaid 15. Je bent standaard aangemeld voor Prepaid Standaard.

 

Zoals je aan de tarieven kunt zien is dit vooral geschikt voor mensen die alleen de telefoon gebruiken om te bellen.

Telefoon met Abonnement

Ook is het mogelijk om bij Telfort te kiezen voor een telefoon bij je abonnement. Je kunt kiezen uit diverse telefoons. De bel en databundels zijn vergelijkbaar met die van de sim onlies.

Tijd voor een nieuw abonnement

Wanneer je je contract van je huidige provider is afgelopen kun je hier je abonnement opzeggen en vind je de adresgegevens hier onder de knop. Kijk op de website van Telfort voor meer informatie.

Wie zijn Telfort? Ook voor jouw Mobiel was last modified: juni 11th, 2017 by Henk