Wie zijn Simyo

Dit is Simyo

Simyo is de provider waar jij volledig in control bent. Wij geloven namelijk dat je zelf het beste kunt bepalen wat je nodig hebt. Daarom geven we jou de touwtjes in handen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daar doen wij dan ook elke dag ons best voor. Daardoor raden onze klanten ons vaak aan bij vrienden en familie. Dat scheelt ons weer dure campagnes. Zo houden we het lekker voordelig.

We vinden ook dat onze klanten veel beter kunnen uitleggen wat de voordelen van Simyo zijn dan wij. Daarom staan onze klanten regelmatig centraal in onze campagnes. Zo kon je tijdens de ‘Vraag het een Beller’ actie een hele dag live vragen stellen aan echte Simyo bellers. En voordat ons 4G voor heel Nederland beschikbaar was, probeerden 100 bellers het uit en deden er verslag van in Google Hangouts tijdens de Flex 4G weken.

Kortom, bij Simyo ben jij de baas!

Het voordeel van klein

Bij Simyo regelen we alles met een klein en gemotiveerd team. Daardoor doen we ons werk niet alleen met veel plezier, we doen het ook snel. En we hopen dat onze klanten dat blijven waarderen.

En het voordeel van groot

Wij zijn onderdeel van KPN. Je maakt dus gebruik van het grootste, meest betrouwbare netwerk van Nederland. Dat betekent topkwaliteit voor een fractie van de kosten.

Snel geregeld

Het meeste kun je zelf online regelen, veranderen of instellen. Kom je er toch niet uit, dan zijn wij er om je te helpen. Stel je vragen 24/7 via Twitter of op ons forum en krijg binnen één werkdag antwoord.

Meer weten?

Kijk dan op de adresgegevens om in contact te komen met simyo. Je kunt als je contract is afgelopen je huidige contract opzeggen. Je kunt ook op de website kijken voor meer infromatie.

Sending
User Rating 5 (4 votes)
Wie zijn Simyo was last modified: juni 7th, 2017 by Henk

Leave a Reply