Wat is KPN? Grootste Provider van Nederland

KPN

KPN is de grootste telecomprovider van Nederland. Ze levert daarom alle mogelijke telecomdiensten zowel vast als mobiel. Ze maakt voor de mobiele telecom gebruik van haar eigen 4g netwerk.

Produkten mobiele telecom

KPN voert de bekende mobiele produkten als sim only, prepaid en natuurlijk abonnementen met toestel. Al deze produkten zijn er in diverse soorten verkrijgbaar.

Prepaid

Ook bij KPN kun je gebruik maken van prepaid bellen en internetten. Er zijn veel tariefplannen bij KPN voor prepaid. Bij het basisplan kost een minuut bellen € 0,36 en een Mb Internet kost € 0,25. Opwaarderen kan eenvoudig met de telefoon of via internet. Je moet wel een keer in het halfjaar gebruik maken van je nummer, anders vervalt deze. Hier vind je alle tarieven van KPN prepaid.

Sim only

Telefoonabonnement met smartphone

Natuurlijk heeft KPN abonnementen inclusief smartphone’s. Je kunt er populaire toestellen als de samsung galaxy s8 en de Apple Iphone 7 krijgen. Ook andere bekende merken zijn verkrijgbaar.

Overstappen

Wanneer je contract afgelopen is kun je als je opzegt hier de adresgegevens van KPN vinden. Lees hier meer over alle abonnementen.

  • Algehele beoordeling
4.5
Sending
User Rating 5 (4 votes)
Wat is KPN? Grootste Provider van Nederland was last modified: juni 13th, 2017 by Henk

Leave a Reply