Categories: Sim Only

Tele2 provider met complete mobiele aanbieding

Tele2 is een complete provider. Bij Tele2 kun je terecht voor al je mobiele wensen. Je kunt terecht voor zowel prepaid, sim only en toestellen met een abonnement.

Prepaid van Tele2

Met prepaid van Tele2 kun je zowel bellen, smsen als internetten. Het opwaarderen kan zowel online als met de bekende opwaardeerkaarten. Een belminuut koste € 0,35 en een sms kost € 0,15. Voor data zijn er internetbundels. Deze kosten voor 20 mb € 1,- en is één dag geldig. Er zijn ook databundels die 30 dagen geldig zijn. Dit zijn bundels van 100 mb en 350 mb. Deze kosten respectievelijk € 5 ,- en € 10,- . Kijk hier voor meer informatie.

Sim Only van Tele2

Het sim only abonnement van Tele2 is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een contract van 2 jaar zoals dat bij veel providers geldt. Je kunt kiezen uit verschillende bel en data bundels. Er zijn belbundels met 150 belminuten of sms en er is ook een bundel met onbeperkte minuten. De bundel voor onbeperkt bellen en sms kost € 10,- per maand.

Het mobiele internet maakt gebruik van het snelle 4g netwerk. Dit krijg je altijd als je kiest voor de sim only van Tele2. Er zijn verschillende databundels verkrijgbaar. Deze zijn van 100mb tot aan 4gb groot. De prijzen van de databundels variëren van € 3,- tot en met € 25,-. Wanneer je voor het einde van de maand je databundel op raakt wordt de snelheid automatisch verlaagd. Hierdoor ontstaan geen extra onverwachte kosten. Meer over de sim only van tele2 vind je hier.

 Toestellen met abonnement van Tele2

Ook kun je kiezen voor een toestel met abonnement. Bij Tele2 kun je kiezen uit alle bekende toestellen die er zijn. Zo kun je denken aan de apple Iphone en de samsung galaxy. Als je kiest voor een telefoon bij je abonnement krijg je een contract voor 2 jaar. De kosten voor het toestel worden apart in rekening gebracht. Zo zie je wat je betaald voor het toestel. Na 2 jaar worden de kosten voor het toestel niet meer in rekening gebracht. Je betaalt dan alleen voor je bel en internetkosten.

 

Tele2 provider met complete mobiele aanbieding was last modified: juli 15th, 2015 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

4 jaar ago