Categories: Nieuws

Sim Only maandelijks opzegbaar: is dit handig?

Sim only maandelijks opzegbaar is een goeie oplossing als je niet aan een 1 of 2 jarig abonnement wilt vastzitten. Het is een ideale manier om eens te kijken of de desbetreffende provider wel aan je eisen voldoet. Er zitten een aantal voor- en nadelen aan, die ik in dit artikel zal behandelen. Op dit moment bieden Simyo, Tele2, Youfone, Robin Mobile en Ben maandelijks opzegbare sim only pakketten aan.

Sim only maandelijks opzegbaar biedt Flexibiliteit

Sim only abonnement die maandelijks opzegbaar is, is over algemeen duurder dan een 1-jarig of 2-jarig contract. Daarvoor krijg je natuurlijk wel een stukje flexibiliteit terug. Als je niet tevreden bent met het abonnement kan je na een maand bellen, sms’en en internetten het abonnement opzeggen en overstappen naar een andere provider.

Je hebt al een sim only maandelijks opzegbaar abonnement vanaf € 3,00 per maand. Je kunt dan eerst proberen of de desbetreffende provider bevalt. Over het algemeen zijn maandelijks opzegbare abonnementen 20% tot 30% duurder dan een jaar- of tweejarig contact.(Afhankelijk van het aantal belminuten, smsjes en databundel). Robin Mobile biedt alleen sim only maandelijks opzegbaar abonnementen aan.

Sim only maandelijks opzegbaar kan niet in combinatie met toestellen. Als je een abonnement wil met toestel zijn er geen maandelijks opzegbare abonnementen te verkrijgen. Een oplossing kan dan zijn om een los toestel aan te schaffen.

Conclusies

Sim only maandelijks opzegbaar pakket is voordelig als je minder dan een jaar gebruik gaat maken van het desbetreffende abonnement. In andere gevallen is het sowieso aan te raden om een 1-jarig of 2-jarig abonnement af te sluiten, aangezien dit veel voordeliger is. Het voordeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is wel dat je meer flexibiliteit hebt en het daarom eenvoudiger is om snel over te stappen naar een andere provider. Wanneer je maandelijks opzegbare abonnement bevalt kan je natuurlijk altijd nog kiezen om een 1-jarig of 2-jarig contract af te sluiten.

 

Sim Only maandelijks opzegbaar: is dit handig? was last modified: maart 1st, 2016 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk
Tags: sim only

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

4 jaar ago