Categories: AbonnementNieuws

Bellen in EU uit je Nederlandse bundel

Het is één van de grootste ergernissen bij klanten. Bellen naar of in het buitenland kost de ‘hoofdprijs’. Je gaat skiën in Oostenrijk, kamperen in Frankrijk of gewoon een weekend naar Londen en je moet maar hopen dat de telefoonrekening bij thuiskomst meevalt. T-Mobile maakt een einde aan deze ergernis en aan de hogere tarieven voor bellen in en naar Europa. Met het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ (vanaf 19 januari verkrijgbaar) kunnen klanten tot 120 minuten bellen naar, in en tussen EU-landen uit hun eigen belbundel. Gebeld worden is gratis en het sturen en ontvangen van SMS binnen de gehele Europese Unie is ook gratis. Zo kun je bellen in EU uit je Nederlandse bundel.

 

Telecomconventies op de schop

Recentelijk kondigde T-Mobile aan een einde te maken aan andere telecomconventies. Zo krijgen nieuwe klanten vanaf 19 januari de volledige vrijheid om zelf hun eigen bel- en internetbundel maandelijks bij te stellen. Omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Tevens maakt T-Mobile als eerste veel meer inzichtelijk wat de kosten van een telefoon of tablet zijn bij aanschaf van een abonnement. En klanten krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze hun telefoon willen betalen; alles vooraf, per maand of een combinatie daarvan. Na de contractsperiode vervalt de maandelijkse toestelbetaling automatisch.

Bellen zoals Thuis

Een van de onderdelen van het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ is Bellen zoals Thuis. Klanten kunnen iedere maand tot 120 minuten bellen naar, in en tussen alle EU-landen + Noorwegen, Zwitserland en IJsland (zone 1) uit hun Nederlandse belbundel. Het ontvangen van telefoontjes in de EU wordt gratis. Het ontvangen van sms was al gratis, maar nu wordt ook het versturen van sms’jes in de gehele EU gratis. En met de speciale Travel & Surf datapassen van T-Mobile is het al mogelijk om tot 5x goedkoper dan de huidige gereguleerde tarieven mobiel te internetten binnen de EU.

Nieuw abonnementenmodel Stel Samen & Stel Bij

Vanaf 19 januari is het nieuwe abonnementenmodel ‘Stel Samen & Stel Bij’ verkrijgbaar voor klanten. De belangrijkste voordelen van ‘Stel Samen & Stel Bij’ bestaan uit de mogelijkheid om maandelijks de bel- en internetbundel aan te passen, zelf te bepalen op welke manier je betaalt voor je telefoon en dus Bellen zoals Thuis. Vanzelfsprekend krijgen alle klanten die kiezen voor ‘Stel Samen & Stel Bij’ ook automatisch 4GMAX. Met 4GMAX krijgen klanten een stabiele mobiele internetverbinding en snelheden tot 120Mbps zonder onverwachte internetkosten.

De prijzen van dit nieuwe abonnement en de bijbehorende voordeelbundels worden binnenkort bekendgemaakt. Voor huidige klanten is er, onder voorwaarden, de mogelijkheid over te stappen naar dit nieuwe abonnement.

  • Waardeer Bellen in EU uit je Nederlandse bundel
Bellen in EU uit je Nederlandse bundel was last modified: december 11th, 2015 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

4 jaar ago