Telefoon Top 5

Hier de telefoon top 5: de best verkochte en gewaardeerde telefoons van Nederland. Dit is de stand per 2 januari 2017. Lees snel welke Smartphone’s er op dit moment populair zijn.

Hier de Telefoon Top 5

 

Nummer 5: Apple Iphone 5S

De Apple Iphone is al jaren een van de meest populaire smartphone’s die je kunt krijgen. Hoewel de 5s al een aantal jaren meegaat is het zeker een heel leuk toestel. Aangezien dit toestel al een aantal jaren op de markt is, is de prijs ook een stuk vriendelijker ten opzichte van de Iphone 6 en 7.

apple iphone 5s

 

 

Nummer 4: Apple Iphone 6s

Het vorige model IPhone. Deze is te verkrijgen in twee formaten de gewone en de plus. Hier vindt je meer informatie.

Apple Iphone 6s

Nummer 3: Huawei P9 Lite

Een complete en voordelige smartphone is de Huawei P9 Lite. Dit is waarschijnlijk waarom deze telefoon zo populair is. Hier kun je de specificaties vinden.

huawei p9 lite telefoon top 5

Nummer 2: Samsung Galaxy S7

Een plaats gezakt ten opzichte van vorige maand. De Samsung Galaxy S7 is het op één na populaire smartphone van dit moment. Het is voorzien van zeer goeie specificaties zoals de Octacore processor van Samsung. Kijk hier voor meer specificaties van dit toestel.

samsung galaxy s7 abonnement vergelijken

Nummer 1: Apple Iphone 7

De nieuwe nummer 1 de Apple Iphone 7  de standaard op smartphone gebied. Met IOS 10 en de A10 fusion chip is dit een van de beste smartphone’s die je op dit moment kunt krijgen.  Hier meer over de Apple Iphone 7

apple iphone 7

Telefoon Top 5
  • Telefoon Top 5
5.0
Sending
User Rating 5 (2 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)
Telefoon Top 5 was last modified: januari 2nd, 2017 by Henk

Leave a Reply