Abonnement

Microsoft Lumia 640 abonnement

Voor mensen die eens iets totaal anders willen is wellicht een Microsoft Lumia 640 abonnement wellicht interessant. Dit toestel draait op het vertrouwde windows besturingssysteem dat we gebruiken op onze laptop. Als je hiermee vertrouwt bent, kun je daarom ook makkelijk overstappen op dit windows toestel. Dit maakt de Microsoft Lumia 640 tot een zeer speciale aanbieding. De belangrijkste kenmerken van deze telefoon zijn:

  • Besturingsysteem windows
  • Qualcomm snappdragon 400 met 1.2 Ghz Quadcore processor
  • 1Gb werkgeheugen en 8Gb opslag uitbreidbaar met micro sd kaart
  • Schermresolutie 1280 x 720 pixels
  • 8 megapixel camera achter en 1 megapixel camera voor.
  • Zie hier meer specificaties

Microsoft Lumia 640 abonnement

Een los toestel kost op dit moment kost € 152,-. Dit is dus een van de goedkopere telefoons die je kunt krijgen. We gaan daarom een Microsoft Lumia 640 abonnement vergelijken met dezelfde prepaid versie. We vergelijken de abonnementen van Ben en Hollandse nieuwe met de prepaid van Lebara en supermarkt Jumbo. Bij de laatste 2 kopen we een los toestel en we bellen 50 minuten per maand en we verbruiken 50 mb data. In dit geval zijn we dus kleinverbruikers.

Ben in combinatie met een Microsoft Lumia 640 abonnement

Als we bovenstaande hoeveelheden verbruiken dan kies voor Ben met 100 minuten bellen, 1000 sms en 500 mb data. De totale maandelijkse kosten bedragen € 7,50. Eenmalig betaal je € 79,95 voor het toestel, de thuiscopieheffing van 4,24 en 14,95 aansluitkosten. In totaal betaal je € 279,14 in 2 jaar. Let er wel op dat je dit abonnement na 2 jaar verlengd, want na 2 jaar wordt de prijs € 19,50.

 

Hollandse Nieuwe met een Microsoft Lumia 640 Abonnement

Als je voor Hollandse Nieuwe kiest kun je al voor € 14,- per maand terecht. Hiervoor krijg je 300 minuten, sms of mb. Dit naargelang wat je nodig hebt. Naast de maandelijkse kosten moet je nog eenmalige kosten betalen van € 30,-. Voor een abonnement bij Hollandsenieuwe betaal je hierdoor in totaal € 366,- in 2 jaar. Dit is een stuk duurder dan Ben.

 

Lebara in combinatie met een Lumia 640 abonnement

Als alternatief kun je ook kiezen voor een prepaidkaart en het toestel los kopen. Een los toestel kost op dit moment € 152,-. Als je de prepaidkaart Lebara One neemt kun je als je per maand neemt en 50 minuten belt en 50 mb data verbruikt ben je € 5,- kwijt. Dan worden de totale kosten over 2 jaar € 272,-.

 

Jumbo kan ook met een Microsoft Lumia 640 abonnement

Een ander alternatief is de prepaidkaart van de Jumbo. Hiermee bel je voor € 0,09 per minuut en een mb data kost € 0,25.  Als je dit doorrekent in ons voorbeeld ben je per maand € 17,- kwijt. Als je de totale kosten in 2 jaar bekijkt dan kom je uit op € 560,-. Dit is dan inclusief de aanschaf van een los toestel.

Conclusie

Het kiezen voor prepaid is niet voordelig, ook al verbruik je weinig belminuten en mb’s. In het hier beschreven voorbeeld zou je moeten kiezen voor Ben, omdat dit in de kosten in vergelijking met de prepaid niet veel scheelt. Het grote voordeel ten opzichte van de Lebara prepaid is dat je bij Ben nog MB’s en belminuten overhebt. Dus als je eens een klein beetje meer verbruikt dan zullen je kosten niet een stijgen.

Microsoft Lumia 640
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Camera
4
Microsoft Lumia 640 abonnement was last modified: april 7th, 2016 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

3 jaar ago