Categories: Wat is

Choozze Zero: Het Gratis Sim Only abonnement

Choozze is een mobiele provider die sim only aanbied. Ze hebben alleen sim only abonnementen. Je kunt er kiezen uit 2 varianten. Deze zullen we hieronder bespreken.

Choozze Zero

Dit is het sim only abonnement dat € 0,- per maand kost. Ja je leest het goed nul euro per maand. Hiervoor krijg je een belbundel met 100 belminuten, 100 sms en 100 mb data. Als je de simkaart bestelt kost dat eenmalig € 25,-. Vanaf dan worden er geen extra kosten gerekend als je binnen deze bundels blijft. Bel je buiten je bundel dan kost dat € 0,15 per minuut. Een sms buiten de bundel kost € 0,07. Een MB data kost € 0,15.

Je kunt het Zero abonnement uitbreiden met internetbundels voor zowel in Nederland als in Europa en onderling gratis bellen (met andere mensen die via Choozze bellen).

UPDATE 1 februari 2016:

Choozze stopt per direct met het Choozze Zero abonnement. Mensen die dit hebben kunnen nog tot 1 maart 2016 gebruik maken van Choozze Zero daarna worden ze afgesloten!

Lees hier wat je volgens Choozze moet doen als je een Choozze Zero abonnement hebt:

“Choozze beëindigt haar gratis Zero abonnement per 1 februari 2016. Na een succesvolle start van de mobiele revolutie heeft Choozze de mobiele telecommarkt opengebroken en wordt het tijd om het stokje over te dragen aan de huidige marktspelers. Hoewel het Zero abonnement wordt beëindigd, blijft Choozze haar Bright abonnees als vanouds bedienen.

Choozze heeft in augustus 2014 de mobiele telecommarkt in Nederland opengebroken met de abonnementen Choozze Zero en Choozze Bright. Door de introductie van de Bright roaming-component en het gratis Zero abonnement is de concurrentie onder de low-budget sim-only aanbieders sterk toegenomen. Lagere abonnementsprijzen, maandelijkse opzegtermijnen en flexibele bundels zijn het standaardrecept geworden voor mobiele providers.

Daarom is besloten per 1 februari 2016 te stoppen met het aanbieden van het gratis Zero abonnement. Choozze biedt dan alleen nog Bright aan. Klanten met een Zero abonnement mogen tot 1 maart 2016 overstappen naar Bright of kiezen voor een andere provider. Choozze gebruikers zijn niet gebonden aan een contract en kunnen dus altijd overstappen. Besluit de klant bij Choozze te blijven, dan geldt er voor de abonnementskosten een speciale aanbieding.”

Je kunt natuurlijk ook op verlengmijnmobiel kijken naar alternatieven die voor jou interessant zijn.

 

Choozze Bright

Choozze Bright is het abonnement voor de veel gebruiker. Dit abonnement kost € 30,- per maand. Dit geldt alleen als je een jaar vooruit betaald. De aansluitkosten bedragen € 25,-. Met het Bright abonnement krijg je 500 belmiuten en sms, 5 gb data in Nederland en 500mb in europa. Dit is een zeer ruim sim only abonnement en dit zal voor de meeste mensen genoeg zijn. Wat ook uniek is aan dit abonnement is dat er een data bundel van 500 mb is die je in landen in de eu kunt gebruiken. Dit is handig als je regelmatig in de EU op stap bent. Zo heb je geen hoge kosten voor EU internet kosten.

 

Choozze

Zoals al eerder aangegeven is Choozze een mobiele provider met een paar hele leuke goedkope sim only aanbiedingen. Het is zeker de moeite waard hier eens naar te kijken.

 

Choozze
  • Wat vind jij van Choozze
User Review
5 (4 votes)
Choozze Zero: Het Gratis Sim Only abonnement was last modified: maart 1st, 2016 by Henk
Henk

Share
Geschreven door
Henk

Vorige Berichten

Email adres verwijderen Android in 5 stappen

Hoe verwijder ik een email adres uit Android? Een email adres verwijderen uit Android is…

3 jaar ago

Lebara Prepaid Opwaarderen: 2 manieren

Als je gebruik maakt van Lebara Prepaid zijn er twee manieren om je beltegoed op…

3 jaar ago

HEMA mobiel prepaid opwaarderen

Hema mobiel is het prepaidvan de Hema. Hema Mobiel Bij de Hema kun…

3 jaar ago

Telfort Prepaid Opwaarderen 4 methoden

Er zijn vier manieren om Telfort prepaid op te waarderen. Dit kan met een opwaardeerkaart,…

3 jaar ago

Aldi Talk Opwaarderen van de prepaid dienst.

Aldi Talk is de prepaid dienst van Aldi. Deze is verkrijgbaar in zowel Nederland als…

3 jaar ago

T-Mobile prepaid opwaarderen: 6 manieren

T-Mobile PrePaid Opwaarderen: Zes Manieren T-Mobile prepaid opwaarderen is heel makkelijk. Om je PrePaid tegoed…

3 jaar ago