AH Mobiel: prepaid van Albert Heijn

AH mobiel is het merk prepaid kaarten van de Albert Heijn. Zo kun je ook naast je dagelijkse boodschappen ook beltegoed kopen bij de bekende supermarkt. Hieronder zullen we kort uitleggen wat hier mogelijk is.

AH Mobiel Slimonly

AH Mobiel prepaid kaarten

Met AH mobiel kun je kiezen voor prepaid. Er zijn diverse bundels mogelijk voor bellen, sms en data. Het beltegoed is op te waarden met € 10, € 20 of €30 beltegoed. Je krijgt altijd een bonus als je je beltegoed opwaardeert. Deze kan oplopen tot € 60 bonus bij een oplaadbeurt van € 30,-. Het normale beltegoed is 9 maanden geldig en het bonus beltegoed is 1 maand geldig. Zorg er dus voor dat je je bonus beltegoed op tijd gebruikt.

De tarieven voor AH mobiel prepaid bedragen € 0,36 per minuut. Dit bedrag wordt op hele belminuten naar boven afgerond. Een sms kost € 0,12 per minuut.

Er zijn ook diverse interessante prepaid bundels voor belminuten en internet. Zo kun je voor een vast bedrag belbundels krijgen voor 75, 150, 300 en 500 belminuten. Voor internet kun je bundels krijgen vanaf 100mb tot wel 2000mb. Deze bundels zijn een maand geldig. Dus let op hoeveel je wilt gaan gebruiken. Je kunt ook gebruik maken van het 4g netwerk. Dit kost je 2,50 per maand extra.
Prepaidkaarten van AH Mobiel

AH Mobiel slim only

Bij AH mobiel kun je ook kiezen voor slim only. Dit zijn prepaid bundels voor mensen die regelmatig bellen. De kosten die je maakt zijn daardoor te vergelijken met sim only, maar je betaalt vooraf. Zo hou je controle over je belkosten.

Je kunt kiezen uit diverse pakketten belminuten, sms en databundels. Die kun je naar eigen inzicht samenstellen. De bundels zijn 1 maand geldig (31 dagen). Je kunt kiezen uit de volgende bundels:

  • Belminuten vanaf 50 stuks tot en met een onbeperkt bellen optie
  • SMS: er zijn bundels vanaf 75 stuks dit kun je uitbreiden tot aan een maximum van onbeperkt sms in de maand
  • Data vanaf 125 mb en  de grootste bundel heeft 5000 mb per maand. Dit kun je uitbreiden met een 4g versneller voor extra snel internet.

Op deze manier kun je al bellen vanaf € 0,026 per minuut.

Om te bellen met Slim Only heb je het volgende nodig:

  • Een smartphone met Android of IOS
  • Een Nederlandse betaalrekening
  • Het startpakket Slim Only van AH Mobiel.

Het werkt dus niet op een ouderwetse mobiel.

Complete prepaid provider

Je kunt wel stellen dat AH Mobiel een complete prepaid provider is. Zowel met losse prepaid als met de slim only prepaid heeft AH mobiel veel voor prepaid beller in huis. Als je heel af en toe is een keer belt is de prepaid classic het beste. Bel je regelmatig en wil je controle houden over de kosten dan is AH Mobiel slim only voor jou de beste keuze.

Hier kun je meer informatie vinden.

 

 

AH Mobiel: prepaid van Albert Heijn was last modified: december 15th, 2016 by Henk